Hoe gebruik ik de Tessa-owner Dashboard applicatie?

Hoe gebruik ik de Tessa-owner Dashboard applicatie?

Tessa wordt door steeds meer zorgaanbieders ingezet als standaard hulpmiddel binnen de hele organisatie. Dit betekent dat Tessa duurzaam beschikbaar is voor alle cliënten daar dit de zorgvraag ondersteunt. Dit heeft ertoe geleid dat de Tessa-owner dashboard applicatie op een aantal punten is verbeterd.

Om er zeker van te zijn dat je de nieuwste versie van deze webapplicatie gebruikt, druk je op de sneltoets combinatie Ctrl + F5, waarna de nieuwe lay-out verschijnt.

Filteren naar behoefte

Je kunt als Tessa-owner nu zelf kiezen welke velden je zichtbaar wilt hebben. De velden waar N/A (Not Available: niet beschikbaar) staat ingevuld kun je eenvoudig uitzetten.

Ook is het mogelijk te filteren op de status van het abonnement, zodat je niet door de hele lijst hoeft te scrollen.


[video: Filteren binnen TOD v2.3.2]

 

Ondersteuning voor TaaS

Tessa as a Service (TaaS) is speciaal voor zorgaanbieders die Tessa duurzaam opschalen. Binnen TaaS biedt Tinybots een aantal activiteiten die de zorgaanbieder ontzorgt, waaronder (capaciteits)beheer, logistiek en financiering op basis van pay-per use.

Met het Tessa-owner Dashboard heeft de zorgaanbieder direct zicht op de actuele situatie. Voor deze gebruikersgroep zijn er twee nieuwe velden bijgekomen; “client id” en “team id”.


[video: TaaS informatie binnen TOD v2.3.2]

 

Exporteren van contactgegevens

Deze functie is verbeterd en zet alle gegevens van de Contact View direct op een rij. Het bestand kun je openen met Excel en naar behoefte bewerken.


[video: Export data binnen TOD v2.3.2]

Het beheren van app-user accounts

U kan de app-user accounts van Tessa's in uw organisatie beheren. Voor meer informatie, klik dan hier.

Aanzetten van 2FA

Als u uw account beter willen beschermen adviseren wij om de 2FA feature aan te zetten. Klik hiervoor rechtsboven op het hamburger menu en vervolgens op uw e-mailadres.
Zet de 2FA slider aan en doorloop de stappen om uw authenticatie app te koppelen. Meer informatie over 2FA (in de Tessa app)? Klik dan hier.

  • Related Articles

  • Wat verstaan we onder Tessa Owner?

   De Tessa Owner is de persoon binnen de zorgorganisatie die verantwoordelijkheid draagt over het beheer en de toekenning van Tessa zorgrobots aan cliënten of afdelingen/locaties die daarvoor in aanmerking komen. De Tessa Owner is geautoriseerd om in ...
  • Hoe kan ik als Tessa Owner app-user accounts beheren?

   Wat kan u als Tessa Owner met gebruikersbeheer? Met deze functie kan de Tessa Owner voor Tessa's binnen zijn/haar organisatie de app-users beheren. De Tessa Owner kan: Een e-mail uitnodiging sturen om toegang te krijgen tot een Tessa. Een reguliere ...
  • Hoe kan ik gebruik maken van de feature 'Spraak interacties' ?

   Tessa kan starten met een vraag of instructie voor de gebruiker. Maar het kan ook andersom! Met de feature ‘spraak interacties’ kan je als App-user de Tessa instellen om te reageren op vragen of commando’s van de gebruiker (cliënt). Zo kan Tessa ...
  • Hoe installeer ik Tessa?

   Om Tessa klaar te maken voor gebruik moeten er twee dingen ingesteld worden: [ 1 ] Tessa aan het internet verbinden [ 2 ] App-user (gebruikers) account aanmaken en Tessa koppelen We leggen in dit artikel uit hoe je deze stappen doorloopt. Tessa geeft ...
  • Hoe installeer ik de Tessa App op mijn mobiel? (Apple, Android)

   De Tessa App is beschikbaar als PWA (Progressive Web Application). Dat is eigenlijk een web applicatie dat verpakt wordt als een mobiele app. Het heeft de voordelen van een webpagina én native app. Het start sneller op en kan snel ge-update worden. ...