Tessa-owner Dashboard applicatie v2.3.0

Tessa-owner Dashboard applicatie v2.3.0

Tessa wordt door steeds meer zorgaanbieders ingezet als standaard hulpmiddel binnen de hele organisatie. Dit betekent dat Tessa duurzaam beschikbaar is voor alle cliënten daar dit de zorgvraag ondersteunt. Dit heeft ertoe geleid dat de Tessa-owner dashboard applicatie op een aantal punten is verbeterd.

Om er zeker van te zijn dat je de nieuwste versie van deze webapplicatie gebruikt, druk je op de sneltoets combinatie Ctrl + F5, waarna de nieuwe lay-out verschijnt.

Filteren naar behoefte

Je kunt als Tessa-owner nu zelf kiezen welke velden je zichtbaar wilt hebben. De velden waar N/A (Not Available: niet beschikbaar) staat ingevuld kun je eenvoudig uitzetten.

Ook is het mogelijk te filteren op de status van het abonnement, zodat je niet door de hele lijst hoeft te scrollen.


[video: Filteren binnen TOD v2.3.2]

 

Ondersteuning voor TaaS

Tessa as a Service (TaaS) is speciaal voor zorgaanbieders die Tessa duurzaam opschalen. Binnen TaaS biedt Tinybots een aantal activiteiten die de zorgaanbieder ontzorgt, waaronder (capaciteits)beheer, logistiek en financiering op basis van pay-per use.

Met het Tessa-owner Dashboard heeft de zorgaanbieder direct zicht op de actuele situatie. Voor deze gebruikersgroep zijn er twee nieuwe velden bijgekomen; “client id” en “team id”.


[video: TaaS informatie binnen TOD v2.3.2]

 

Exporteren van contactgegevens

Deze functie is verbeterd en zet alle gegevens van de Contact View direct op een rij. Het bestand kun je openen met Excel en naar behoefte bewerken.


[video: Export data binnen TOD v2.3.2]

Aanzetten van 2FA

Als u uw account beter willen beschermen adviseren wij om de 2FA feature aan te zetten. Klik hiervoor rechtsboven op het hamburger menu en vervolgens op uw e-mailadres.
Zet de 2FA slider aan en doorloop de stappen om uw authenticatie app te koppelen. Meer informatie over 2FA (in de Tessa app)? Klik dan hier.

  • Related Articles

  • Wat verstaan we onder Tessa Owner?

   De Tessa Owner is de persoon binnen de zorgorganisatie die verantwoordelijkheid draagt over het beheer en de toekenning van Tessa zorgrobots aan cliënten of afdelingen/locaties die daarvoor in aanmerking komen. De Tessa Owner is geautoriseerd om in ...
  • De webapp geeft aan dat mijn Tessa al gekoppeld is

   Is uw Tessa toevallig via een (zorg)organisatie verkregen? Dan kan het zijn dat zij al een account aan uw Tessa heeft gekoppeld. Benader de Tessa Owner of projectleider van uw (zorg)organisatie. Wilt u weten hoe u meerdere accounts met een Tessa kan ...
  • Hoe kan ik Tessa resetten en alle data verwijderen?

   Wij hechten veel waarde aan veiligheid en geautoriseerd verwijderen van gegevens op de robot.  Daarvoor hebben wij een nieuwe feature ontwikkelt, waarmee het mogelijk is om Tessa op afstand vanuit de Tessa App te resetten. Stel Tessa gaat naar een ...
  • Hoe koppel ik mijn account aan meerdere Tessa's?

   In de praktijk kan het voorkomen dat je als zorgverlener betrokken bent bij meerdere cliënten waar een Tessa ondersteuning biedt. Het is mogelijk om vanuit jouw persoonlijk App-user account meerdere Tessa's te koppelen. In dit artikel laten we zien ...
  • Hoe installeer ik de Tessa App op mijn mobiel? (Apple, Android)

   De Tessa App is beschikbaar als PWA (Progressive Web Application). Dat is eigenlijk een web applicatie dat verpakt wordt als een mobiele app. Het heeft de voordelen van een webpagina én native app. Het start sneller op en kan snel ge-update worden. ...