Kan ik de ogen zelf instellen?

Je kunt samen met de gebruiker bepalen op welk tijdstip van de dag de ogen aan (‘wakker’ tijd) gaan en wanneer ze weer uit gaan. Het is zelfs ook mogelijk om ogen helemaal uit te schakelen.

Aanpassen van de ogen kan via de Tessa App onder het hamburger menu - robot instellingen.
  • De ogen kun je (helemaal) uit- en aanzetten middels de schuifknop.
  • En via de schuifbalk kun je samen met de gebruiker bepalen op welk tijdstip van de dag de ogen aan (‘wakker’ tijd) gaan en wanneer ze weer uit gaan.