Hoe krijg ik Tessa in setupmodus?

Als u Tessa opnieuw of aan een ander Wifi-netwerk wilt verbinden breng dan Tessa terug in de setupmodus door de volgende stappen te doorlopen:

1. Houd de volumeknop aan de achterkant ingedrukt tot Tessa vraagt om in de setupmodus te gaan.

2. Druk nogmaals op de volumeknop ter bevestiging.

3. Tessa start opnieuw op in de setupmodus.

U kunt Tessa nu opnieuw aan het Wifi-netwerk verbinden.

Hoe installeer ik Tessa?

Let op: Heeft uw Tessa een zwarte volume knop en lukt het niet om deze in te duwen?
Het zwarte kapje kan dan te ver doorgeschoven zijn, trek deze van het metalen pinnetje af (met enige kracht) om de knop weer in te kunnen duwen.

[foto: volumeknop]