Kan ik meerdere App-users koppelen aan 1 Tessa?

Ja, met de Tessa App v2.14.39 of hoger is het mogelijk om tot maximaal 5 App-users te koppelen aan dezelfde Tessa. Zo kan bijvoorbeeld het zorgteam, de zorgverlener, de eindgebruiker en eventueel mantelzorger(s) met zijn/haar persoonlijke App-user account de Tessa instellen. Elke Tessa heeft één primary App-user en maximaal vier regular App-usersDit vind je terug onder het hamburger menu - Gebruikersbeheer.

Alléén de primary App-user kan:
  • andere App-users uitnodigen of ontkoppelen
De email account van de primary App-user moet geactiveerd zijn om andere gebruikers te kunnen uitnodigen.

Iedere App-users:
  • kan zijn/haar rol aanpassen na koppeling
  1. kan zichzelf ontkoppelen van de Tessa
De rol is de relatie van de app-user tot de eindgebruiker van de Tessa robot. De benaming van de rollen volgt de NEN7513.
LET OP! De primary app-user kan zichzelf niet ontkoppelen, tenzij hij/zij eerst de Primary status van zijn/haar app-user account overdraagt aan een andere overdraagt.

Als primary App-user een andere app-user toevoegen

[Video: App-user uitnodigen of verwijderen, v2.7.6]

Aanpassen van je rol (relatie) als app-user

[Video: Andere App-user rol selecteren, v2.7.6]

De primary App-user kan zijn/haar primary App-user rechten ook overdragen aan een regular App-user

[Video: Maak iemand anders primary App-user, v2.7.6]

Voor zorgorganisaties:

Het is ook mogelijk om app-users toe te voegen en verwijderen via uw Tessa-Owner-Dashboard. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het artikel [Tessa Owner Dashboard - Gebruikersbeheer]