Wij hechten veel waarde aan
veiligheid en geautoriseerd verwijderen van gegevens op de robot.
Daarvoor hebben wij een nieuwe feature ontwikkelt, waarmee het mogelijk is om Tessa op afstand vanuit de Tessa App te resetten. Stel Tessa gaat naar een andere familie of u wilt alle data op Tessa verwijderen, dan zal Tessa gereset moeten worden.
Als de Tessa gereset wordt,
worden alle gegevens van Tessa verwijderd, inclusief muziek en ingeplande
taken.
LET OP! Dit
kan niet ongedaan worden gemaakt.
Wanneer u alle data op Tessa wilt verwijderen, kan dat als u de
Primary app-user account hebt. Heeft u niet de Primary app-user account, dan zal u de persoon met Primary app-user*
account moeten vragen om het uit te laten voeren. Weet u niet wie de Primary app-user is? Dan kunt u ook de Tessa Beheerder of
projectleider in uw (zorg)organisatie vragen.
Tessa resetten werkt als volgt:
- Log in op de Primary app-user account
- Ga je naar het hamburger menu - Gebruikersbeheer en selecteer de optie Robot resetten
- Om de opdracht uit te voeren moet de Tessa stabiel online staan.
- Als Tessa online is kan de opdracht worden uitgevoerd en verschijnt binnen enkele seconden status "Gelukt!"
- Indien gelukt, dan kan de Tessa opnieuw geïnstalleerd worden.
- Als Tessa langer dan 30 minuten niet reageert dan komt de opdracht te vervallen en verschijnt de status "Niet gelukt. Probeer opnieuw"
- Indien niet gelukt, zorg dan eerst dat Tessa verbonden is aan het netwerk en probeer het opnieuw.
[Video: robot resetten, v2.6.5]