Wat verstaan we onder Tessa Owner?

De Tessa Owner is de persoon binnen de zorgorganisatie die verantwoordelijkheid draagt over het beheer en de toekenning van Tessa zorgrobots aan cliënten of afdelingen/locaties die daarvoor in aanmerking komen.

De Tessa Owner is geautoriseerd om in te loggen op het Tessa Dashboard en krijgt daarmee:

• een overzicht van Tessa’s die door de organisatie zijn ontvangen;
  • een actueel beeld van Tessa’s die online zijn;
  • contactgegevens van Tessa’s die zijn toegekend;
  • inzicht in alle lopende abonnementen.

Als Tessa Owner wordt het volgende van hem/haar verwacht:

• voorkomen dat er Tessa’s zoek raken;
  • melding maken bij Tinybots Helpdesk (help@tinybots.nl of 024-3010311*) bij defect, verlies of diefstal van Tessa's;
  • technische ondersteuning bieden/coördineren bij installatie of hergebruik van Tessa;
  • zorgverlener (kunnen) informeren over het gebruik van de Tessa App (https://my.tinybots.io)
  • eerste aanspreekpunt voor Tinybots bij meldingen van updates/storingen/onderhoud van Tessa gerelateerde systemen.

*Bereikbaar maandag – vrijdag tussen 9:00 en 17:00