Hoe krijg ik de oranje balk weg uit de app?

Deze oranje balk gaat weg zodra uw e-mailadres geactiveerd is. Activeer het e-mailadres door op de link te klikken die toegestuurd is naar dat e-mailadres. U ontvangt de activatie link in een mail afkomstig van help@tinybots.nl met de titel "Bevestig uw e-mailadres". De activatie link in deze mail is 72 uur geldig.

Als u de foutmelding krijgt "Oeps, Er is iets misgegaan!" dan zult u opnieuw een activatie link moeten aanvragen.

Let op! Het is erg belangrijk om uw account te activeren. Als uw account nog niet geactiveerd is, kan iemand anders nog een account aanmaken en deze aan uw Tessa koppelen!