Hoe koppel ik mijn account aan meerdere Tessa's?

In de praktijk kan het voorkomen dat je als zorgverlener betrokken bent bij meerdere cliënten waar een Tessa ondersteuning biedt. Het is mogelijk om vanuit jouw persoonlijk App-user account meerdere Tessa's te koppelen. In dit artikel laten we zien hoe deze App-user vanuit de Tessa App zichzelf kan koppelen aan een tweede Tessa waar nog geen account aan gekoppeld is.
  1. Klik op het drop-down menu onder Dagelijks Overzicht
  2. We zien dat deze App-user gekoppeld is aan de Tessa van een gebruiker woonachtig Kalverstraat 8-7
  3. Klik op Robot Toevoegen
  4. Vul dan de Tessa Code in van de tweede Tessa die in gebruik wordt genomen.
  5. Vul bij eindgebruiker iets kenmerkends in, zoals in dit voorbeeld straat + huisnummer waar deze Tessa komt te staan.
Als u de melding krijgt De webapp geeft aan dat mijn Tessa al gekoppeld is, neem dan contact op met de primary App-user. Dat kan een bekende collega zijn, maar als u daar niet zeker van bent neem dan contact op met de Tessa Owner van uw organisatie. De primary App-user kan u een uitnodiging sturen om u te koppelen aan de Tessa. Meer hierover leest u in het volgende artikel  Kan ik meerdere App-users koppelen aan 1 Tessa?
  1. Als het koppelen is gelukt, klik dan op het drop-down menu onder Dagelijks Overzicht
  2. In het overzicht is de tweede Tessa toegevoegd aan uw account.
  3. Hier kunt u kiezen voor welke Tessa u taken wilt inzien, toevoegen of wijzigen.

[Video: Multiple Robots voor App-user met Tessa app v2.12.18]