Tessa spreekt niets (meer) uit. Wat nu?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Doorloop de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:
  • Controleer of het account waarmee je bent ingelogd gekoppeld is aan de juiste Tessa.
  • Controleer of de stekker van Tessa in het stopcontact zit. Haal de stekker er aan beide kanten uit en sluit Tessa opnieuw aan
  • Controleer of Tessa nog wel verbinding heeft met het internet

Als dat niet helpt neem dan contact op met het Tinybots Helpdesk Team, te bereiken op 024 - 301 03 11.
Onze Helpdesk is open van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Of u kunt ons mailen via help@tinybots.nl