Tessa start niet meer op. Wat nu?

Het opstarten van Tessa kan soms wat langer duren, bijvoorbeeld omdat Tessa de software aan het bijwerken is.

Bekijk de volgende stappen om te bepalen wat er mogelijk aan de hand kan zijn:
  1. Staan de ogen van Tessa aan maar spreekt ze niets uit? Zet dan Tessa terug in setupmodus en koppel haar opnieuw aan het Wifi-netwerk.
  2. Is Tessa aan het updaten? Het kan soms een half uur duren en vraagt even geduld daarvoor. Let op! Trek nooit de stekker eruit tijdens het updaten!
  3. Is het geen van beiden? Haal dan de stekker er aan beide kanten uit en sluit Tessa opnieuw aan.
Start Tessa nog steeds niet op? Neem dan contact op met het Tinybots Helpdesk Team via e-mail: help@tinybots.nl of telefonisch 024-3010311 en vermeld daarbij de Tessa Code. De helpdesk is open op ma t/m vrij van 09:00 - 17:00