Tessa's ogen staan uit maar dat wil ik niet

De tijd waarop de ogen van Tessa uit en aan gaan is instelbaar. Zijn de ogen van Tessa uit terwijl die aan zouden moeten staan?

Je kunt samen met de gebruiker bepalen op welk tijdstip van de dag de ogen aan (‘wakker’ tijd) gaan en wanneer ze weer uit gaan. Dit kan je doen in de 'Robot Instellingen'.
[Video, Robot settings, 02-08-2020]

Je kunt ten alle tijden taken inplannen ook als de ogen van Tessa uit staan. Tessa zal deze gewoon uitspreken.

Als de ogen uit blijven terwijl die aan zouden moeten staan, doorloop dan de volgende stappen:

• Controleer of de stekker van Tessa in het stopcontact zit. Haal de stekker er aan beide kanten uit en sluit Tessa opnieuw aan.
  • Druk kort op de volume knop. Tessa zegt: Je kietelt me
  • Controleer of Tessa verbinding heeft met het internet:
    • Tessa heeft ze geen verbinding met het internet als in de Tessa App onder het hamburger menu de status Tessa is offline staat
  • Als Tessa online staat en ze reageert op de volume knop, maar de ogen blijven uit controleer in de Tessa App onder het hamburger menu via robot instellingen hoe de ogen staan ingesteld.
Als Tessa online staat, ze zegt Je kietelt me en de ogen staan correct ingesteld breng dan Tessa terug in de setupmodus en volg opnieuw de installatie stappen.

Of neem contact op met het Tinybots Helpdesk Team. Telefonisch 024 - 301 03 11 op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00. Of u kunt ons mailen via help@tinybots.nl