Instructies voor veilig gebruik

Om storingen of schade aan je Tessa te voorkomen dien je rekening te houden met de onderstaande punten:
  • Gebruik alleen de meegeleverde adapter om Tessa aan te sluiten
  • Tessa dient alleen binnenshuis gebruikt te worden
  • Stel Tessa niet bloot aan warmtebronnen. Tessa is ontworpen voor een betrouwbare werking bij kamertemperatuur
  • Stel Tessa niet bloot aan water of vocht. Tessa kan tegen een stootje, maar het is beter om dit te vermijden
  • Maak het houten deel alleen schoon met een droge doek
  • Wij adviseren om Tessa alleen te vervoeren in de meegeleverde doos in de bijbehorende antistatische noppenfolie

Mocht Tessa defect zijn of niet naar behoren werken, neem dan contact op met de Tinybots helpdesk via e-mail: help@tinybots.nl of telefonisch 024-3010311 en vermeld daarbij de code van je Tessa.