Wat zijn tipmomenten?

Tipmomenten zijn momenten waarop Tessa verbale begeleiding biedt. Dit doet ze door het geven van herinneringen, instructies en/of het stellen van vragen. U kunt tipmomenten instellen in zogenaamde ‘script’ functie.
  • Hier ziet u het dagelijks overzicht van alle ingeplande tipmomenten
  • Klik op de groene plusknop om een nieuw tipmoment in te plannen
Tessa speelt zoals gebruikelijk een vriendelijk deuntje, geeft een begroeting en spreekt de tijd uit voordat ze haar tipmoment uitspreekt.  Dit trekt de aandacht van de bewoonster en geeft structuur. U hoeft dus alleen maar het tipmoment in te typen. Tessa doet de rest zelf.
[video: wat zijn tipmomenten? v1.13.0]