Wat zijn scripts?

Scripts zijn momenten waarop Tessa verbale begeleiding biedt. Dit doet ze door het geven van herinneringen, instructies en/of het stellen van vragen. U kunt scripts instellen via het volgende stappenplan:
  • Hier ziet u het dagelijks overzicht van alle ingeplande tipmomenten
  • Klik op de groene plusknop om een nieuw tipmoment in te plannen
U kan ervoor kiezen om Tessa een vriendelijk deuntje, een begroeting of de tijd te laten uitspreken voordat ze haar script uitspreekt.  Dit trekt de aandacht van de bewoonster en geeft structuur.
[video: wat zijn tipmomenten? v1.13.0]
De 'herrinering inplannen' en 'vraag inplannen' knoppen zijn niet meer beschikbaar. U kan alle varianten inplannen via de 'scripts inplannen' knop.