Wat kan Tessa?

Zorgmedewerkers, familieleden en mantelzorgers kunnen via een eenvoudige app instellen wat Tessa zegt en wanneer:

1. Tessa spreekt alle berichtjes uit op de ingeplande momenten met een vriendelijke stem
  2. Tessa kan gesloten vragen stellen en leert steeds beter de stem en spraak van de bewoner te herkennen
  3. Tessa kan een persoonlijke script volgen met verschillende vragen en berichtgevingen
  4. Tessa speelt persoonlijke muziek af op ingeplande momenten