Wat heb ik nodig om Tessa te installeren?

Om Tessa te kunnen installeren heb je het volgende nodig:

• Tessa en de bijgeleverde adapter
  • Een WiFi- of MiFi-verbinding (2,4 GHz) of Ethernet-netwerkaansluiting
  • Een smartphone of tablet
  • De laatste versie van Google Chrome

Let op! Tessa kan geen verbinding maken onder de volgende omstandigheden:

• 5,0 GHz wifi-netwerken ((enkel Tessa versie 3, zie de CE sticker om te zien of 2.4 & 5.0 Ghz ondersteund wordt)
  • Wifi-netwerken met een aparte hot spot pagina waar nog op akkoord of accepteren geklikt moet worden
  • Netwerkomgevingen waar nog met een apart gebruikersaccount moet worden ingelogd (bijvoorbeeld Eduroam)
  1. Tessa ondersteund geen WPA3