Kan ik het volume van Tessa instellen?

Soms praat Tessa niet luid genoeg voor de gebruiker. U kunt haar volume ook op afstand aanpassen via de Tessa App onder het hamburger menu - robot instellingen.

Volume kunt u met de schuifbalk op afstand aanpassen. Zodra iemand handmatig aan de volumeknop draait zal ook de volume stand aangepast worden. Dit is terug te zien in de Tessa App.

De Reset volume optie, stelt een ondergrens van het volume in, voor het geval dat de eindgebruiker handmatig aan de volumeknop draait en te zacht staat. Tessa herstelt dan automatisch de volgende ochtend het volume naar reset niveau, zodat ze weer hoorbaar is bij het eerstvolgende bericht dat ze uitspreekt. Handig wanneer de gebruiker 's avonds vergeet het volume weer goed te zetten.