Hoe weet ik of Tessa te hard of te zacht staat?

Een eenvoudige test om te horen hoe hard het volume van Tessa staat is door één keer op de volumeknop te drukken. Tessa begint dan te praten. De volumeknop vind je aan de achterzijde van Tessa.

Tessa kent ook het zogenaamde reset volume. Dit is de ondergrens, waarnaar de volgende dag het volume van Tessa wordt terug gezet, als het te zacht staat. Je kunt het volume op verschillende manieren aanpassen:
  1. Door ter plaatse aan de volumeknop te draaien.
  2. Of op afstand met behulp van de Tessa App. Wil je weten hoe? Klik dan op hier.
Let op! Als het geluid zachter staat dan de ondergrens, dan zal het volume van Tessa de volgende dag automatisch terug gezet worden op het reset volume. Dit om te voorkomen dat de berichten niet gehoord worden.