Tessa-owner Dashboard applicatie (update v2.0.0)

In de afgelopen tijd hebben we feedback verzameld over het gebruik van de Tessa-owner dashboard applicatie en hebben die op de volgende punten verbeterd:

Overzichtelijker

Verlengingen van abonnementen worden gegroepeerd en Tinybots (robots) die niet meer bij uw organisatie staan, worden uit het overzicht gehaald. Dat maakt het voor u overzichtelijker.

Meer data over de gegevens

• Wie de Tessa gebruikt/bedient: contactgegevens van de app-user (de geregistreerde gebruiker van een Tessa)
  • Hoe lang uw abonnementen nog geldig zijn: start en eind datum van de lopende abonnementen, referentienummer van desbetreffende abonnement "subscriptie referentie".
  • Gegevens over uw tinybot Tessa: serial van uw apparaat, Tessa Code, Mac adres, versienummer, boxnummer (boxnummer wordt gebruikt voor externe referentie, omdat de serial en Tessa-code worden gebruikt om app-user accounts te koppelen).
  • U ziet nu de gehele serial: De laatste 4 karakters worden gebruikt als "Tessa Code". Maar nu er steeds meer Tessa’s komen, zijn de 4 karakters niet voldoende om de robots te onderscheiden.
[video: Tessa-owner Dashboard v2.0.0]

Uw eigen administratie en notities

Net als bij de voorgaande release kunt u uw eigen notities maken voor administratie en/of beheer van de Tessa’s. In het Contact view scherm kunt u naar eigen inzicht gegevens van de contactpersoon (niet te verwarren met de ‘app-user’ de persoon die de tinybot Tessa instelt), waar de Tessa staat en overige opmerkingen noteren. Wij vanuit Tinybots komen niet bij deze gegevens. Dit is alleen voor u als organisatie bedoeld.

Mogelijkheid om uw gegevens te exporteren

Uw meest actuele data van uw abonnementen (subscriptions) worden weergeven in de nieuwe dashboard. Er is ook de mogelijkheid om deze data te exporteren.

[video: Tessa-owner Dashboard export current data v2.0.0]

Tijdelijk oude data exporteren

De nieuwe release van het Dashboard introduceert ook andere velden ten opzichte van de voorgaande release. Oude informatie die u met de voorgaande release heeft geregistreerd kunt u desgewenst exporteren. Deze functie stellen wij tijdelijk beschikbaar en zal na 3 maanden worden verwijdert.

[video: Tessa-owner Dashboard export old data v2.0.0]