Tessa kan niet verbinden met het wifi-netwerk

Wat zijn wifigegevens?

Op de achterkant van je modem vind je een SSID (Network Name) en een WPA2 Wireless Key. De SSID is de naam van het draadloze wifinetwerk van je modem en de WPA2 Wireless Key is het wachtwoord waar je wifinetwerk mee beveiligd is.

• Kun je de code niet op de router vinden? Neem dan contact op met je netwerkprovider
  • Betreft het een netwerk van een zorgorganisatie, neem dan contact op met de ICT-afdeling van de organisatie.
  • Houd deze gegevens dus bij de hand. Je wachtwoord en netwerknaam zijn hoofdlettergevoelig.
De wifigegevens heb je nodig om Tessa bij Stap 2 van de installatieprocedure met wifi te verbinden.
Controleer of je het juiste wachtwoord hebt ingegeven door op Toon wachtwoord te klikken bij Stap 2

Let op! Tessa kan geen verbinding maken onder de volgende omstandigheden:

• 5,0 GHz wifi-netwerken (enkel Tessa versie 3, zie de CE sticker om te zien of 2.4 & 5.0 Ghz ondersteund wordt)
  • Wifi-netwerken met een aparte hot spot pagina waar nog op akkoord of accepteren geklikt moet worden
  • Netwerkomgevingen waar nog met een apart gebruikersaccount moet worden ingelogd (bijvoorbeeld Eduroam)
  1. Tessa ondersteund geen WPA3