Tessa heeft geen verbinding meer met wifi

Het kan zijn dat het wachtwoord van je WiFi-netwerk veranderd is of dat Tessa op een plek komt te staan met een ander WiFi-netwerk. Je moet dan de WiFi-instellingen van Tessa opnieuw doorlopen om verbinding te maken met het internet.

Wifi opnieuw instellen

Je hoeft geen nieuw account te maken wanneer de wifi van Tessa wordt gereset. Alle ingeplande tipmomenten blijven in de kalender staan.

• Houd de volumeknop aan de achterkant ingedrukt tot Tessa vraagt om in de setupmodus te gaan.
  • Druk nogmaals op de volumeknop ter bevestiging
  • Tessa start opnieuw op in de setupmodus.
Je kunt Tessa nu opnieuw aan het Wifi-netwerk verbinden.