Kan ik de spraaksnelheid aanpassen?

Soms praat Tessa iets te snel voor de gebruiker. Je kunt haar spraaksnelheid ook op afstand aanpassen via de Tessa App onder het hamburger menu - robot instellingen.

De algemene spraaksnelheid kan ingesteld worden (100=normaal, 90=traag, 80=trager, 70=traagst).
Je krijgt een indruk van de spraaksnelheid door op 'Test spraaksnelheid' te drukken. (Vergeet niet het volume op jouw apparaat aan te zetten).