Praat Tessa terug als ik haar iets vraag?

Tessa is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een Google Assistent. Ze heeft geen omgevingsbewustzijn of camera en je kunt niet zomaar iets aan Tessa vragen. Alle berichtjes of vragen die Tessa uitspreekt, plan je zelf in via haar app.

Als je Tessa een vraag laat stellen, dan luistert ze vervolgens 10 seconden naar een antwoord. Ze kan ‘ja’ en ‘nee’ verstaan. Geeft je naaste een ander antwoord? Dan herkent Tessa dit als ‘anders’. Deze antwoorden kun je ook in de app teruglezen.

Nieuwe functie: Scripts
Uit ons gebruikersonderzoek blijkt dat veel mensen Tessa een leuk maatje in huis vinden. Wel zouden ze het fijn vinden als Tessa interactiever zou kunnen zijn. Daarom hebben wij een nieuwe feature voor Tessa geïntroduceerd: Scripts
Met scripts kan Tessa meerdere dingen achter elkaar zeggen en kun je gesprekjes, vervolgvragen en andere interacties maken.