Oeps... Maak opnieuw verbinding met Tessa_XXXX

Als je deze foutmelding krijgt bij Stap 2 van de installatie, kun je het volgende proberen om het op te lossen.

1. Controleer of je nog verbonden bent met Tessa_XXXX bij de wifi-instellingen van je apparaat.
  2. Mogelijk staat de slimme netwerk-wissel of wifi-assistentie op je apparaat nog aan. Zo ja:

• Zet deze gedurende de installatie van Tessa uit via de instellingen van je apparaat.

•  Schakel tijdelijk 'mobiele data' op je apparaat uit.

3. Of uw browser is niet up to date.
    Wij adviseren de laatste versie van Google Chrome te gebruiken.
    Download of update de Chrome app via de App Store op je iPhone of iPad, of via Google Play op je Android-telefoon.

4. Mogelijk heeft Chrome informatie opgeslagen waardoor de pagina niet volledig wordt geladen.
    Volg dan instructies op Chrome Helpcenter 'Browsegegevens wissen' voor je apparaat.

5. Of open een privĂ©/incognito tabblad in de browser op je apparaat dat verbonden is met Tessa en probeer opnieuw Stap 2.

[foto: Oeps pagina]