Kan Tessa tegen water?

Het is niet de bedoeling dat het plantje van Tessa water krijgt, deze is namelijk nep. Blijft de cliĆ«nt de neiging hebben om het plantje water te geven, dan kan het helpen om het plantje eruit te halen en/of een briefje in het bakje te stoppen met: 'Geen water geven = nep!'. Ook kan u het plantje vervangen door iets anders, bijvoorbeeld een muts of pet.

Heeft Tessa toch water gekregen? Maakt Tessa dan zo droog mogelijk en neem contact op met onze Helpdesk (024-3010311) om te kijken wat de schade is.