Hoe zorg je ervoor dat je de laatste Tessa App versie gebruikt?

Hoe zorg je ervoor dat je de laatste Tessa App versie gebruikt?

Zodra er nieuwe functies of verbeteringen beschikbaar komen is het belangrijk dat de Tessa App bijgewerkt is naar de laatste versie. De versie die je gebruikt is uit te lezen in de browser of het inlogscherm van de Tessa App (zie screenshot).

De update verloopt automatische bij het opstarten van de web applicatie.

Mocht het laden van de nieuwste update even duren dan kan een harde verversing daarbij helpen. Deze instructie legt uit hoe dat in z'n werk gaat voor pc-gebruikers en mobiele gebruikers.

Google Chrome
  • Windows-gebruikers: houd Ctrl ingedrukt en druk vervolgens op F5 op uw toetsenbord
  • Mac-gebruikers: houd Cmd en Shift ingedrukt en druk vervolgens op R op je toetsenbord
Firefox
  • Voor Windows-gebruikers: houd  Ctrl  ingedrukt en druk vervolgens op  F5  op uw toetsenbord
  • Mac-gebruikers: ingedrukt houden  ? Cmd  en  ? Shift  en druk vervolgens op  R  op je toetsenbord
Safari (Mac)
  • Ga naar Safari> Cache leegmaken of druk op Opt + Cmd + E
  • Om te vernieuwen, klik op de refresh-knop op de adresbalk of druk op Cmd + R
Internet Explorer/Microsoft Edge (Windows)
  • Houd  Ctrl  ingedrukt en druk vervolgens op  F5  op je toetsenbord
Google Chrome op Android (mobiele gebruikers)
  • Start Google Chrome op je telefoon en tik op het drie-puntjes menu rechtsboven en open Settings (=instellingen)
  • Onder Advanced (=geavanceerd), open Site settings (=site instellingen) en ga naar Data stored (=opgeslagen gegevens)
  • Hier vindt u een lijst met websites waarvoor Google Chrome cachegegevens heeft opgeslagen. Tik op my.tinybots.io en tik op de Clear & reset (= wissen & resetten) knop.
  • Open nu de Tessa App my.tinybots.io en tik op het drie-puntjes menu en tik op het refresh symbool
  • Nu zal Chrome nieuwe gegevens van de Tinybots server downloaden en de laatste versie van Tessa App voor u laden
Samsung-Internet browser op Android (mobiele gebruikers)
  • Start de Samsung-internetbrowser op uw telefoon. Tik op de drie horizontale balken om te kiezen Settings (=instellingen) van de lijst.
  • Onder Advanced (=geavanceerd) ga naar Sites and downloads en open vervolgens Manage Website Data (=websitegegevens beheren) uit de menukaart
  • Hier vindt u een lijst met websites waarvoor Google Chrome cachegegevens heeft opgeslagen. Ga naar my.tinybots.io.
  • Tik op de Delete (=verwijder) in de rechterbovenhoek en markeer my.tinybots.io waarvoor u de cachegegevens wilt verwijderen. Tik ten slotte op de Delete (symbool van een vuilnisbak) aan de onderkant.
  • Open nu de Tessa App my.tinybots.io en tik op het drie-puntjes menu en tik op het refresh symbool
  • Nu zal Samsung-Internet browser nieuwe gegevens van de Tinybots server downloaden en de laatste versie van Tessa App voor u laden
Safari op iPhone (mobiele gebruikers)
  • Open de Settings (=instellingen) op je iPhone en scroll naar beneden om Safari te vinden. Tik vervolgens op Advanced (=geavanceerd)
  • Ga nu naar Website Data. Hier vindt u een lijst met alle websites waarvoor Safari de cachegegevens heeft verzameld. Tik op de Edit (=bewerken) in de rechterbovenhoek.
  • Tik ten slotte op de rode knop naast de my.tinybots.io om de gegevens te verwijderen.
  • Eenmaal verwijderd, kunt u de Tessa App my.tinybots.io opnieuw openen en zal Safari de laatste versie van Tessa App voor u laden.