Hoe voeg ik een extra stap toe in een Script?

Het is nu ook mogelijk om een bestaande script te bewerken en een extra stappen toe te voegen. Door met de muis op de stap te klikken waar u een extra stap wilt toevoegen verschijnt er een “+” teken. Als u daarop klikt krijgt u drie opties: Tessa zegt, Tessa vraagt en Tessa wacht.

U kunt met deze wijziging ervoor kiezen om de script onder dezelfde naam te bewaren of een nieuwe naam te geven. In het onderstaande voorbeeld ziet u hoe wij na de openingszin een extra stap toevoegen aan de script en opslaan onder dezelfde naam.

[Video: Toevoegen tussenstap in een script v2.5.0]