Hoe verdiep ik de dialoog na een reactie op een gesloten vraag?

Hoe verdiep ik de dialoog na een reactie op een gesloten vraag?

Middels een script kunt u gaandeweg de dialoog opbouwen met de gebruiker, mits die zich begrepen voelt. Vragen kunnen door de gebruiker met een ‘ja’ of  ‘nee’ beantwoord worden, waarop het wenselijk kan zijn om een vervolgvraag te stellen of iets gelukt is.

Bijvoorbeeld bij het helpen herinneren aan medicijnen, eten of drinken omwille van de gezondheid van de gebruiker.

[Video: Boomstructuur verdiepen in een script v2.5.0]