Hoe plan ik muziek in?

Muziek is een tipmoment dat een activerende werking heeft en kan worden gebruikt om een stil moment op de dag op te vullen met mooie muziek.

Op het ingeplande tijdstip vraagt Tessa of het uitkomt om naar muziek te luisteren. Als er met een ja geantwoord is speelt Tessa de afspeellijst af. Als er met nee geantwoord is, speelt Tessa geen muziek af.

Om muziek in te kunnen plannen moet de favoriete muziek (MP3 formaat) al ge-upload zijn naar de Tessa. Let daarbij op de volgende punten:

• Wanneer is een MP3 legaal? Klik hier
  • Hoe kan ik muziek omzetten van CD naar MP3? Klik hier
  • Hoe zet je MP3 bestanden op Tessa? Klik hier
  • Plan muziek in door te klikken op de groene plusknop en selecteer Muziek inplannen
  • Kies een eerder opgeslagen afspeellijst of klik op de groene plusknop om een Nieuwe Afspeellijst te maken. Selecteer datum en tijdstip waarop uw de muziek wilt inplannen.

Tessa vraagt elke 15 minuten of de muziek door moet blijven spelen. Als er met nee geantwoord is, stopt ze met muziek spelen. Muziek is ook altijd te stoppen door op Tessa's volumeknop te drukken.

[video, muziek inplannen v1.13.0]