Hoe plan ik een vraag in?

Een ander tipmoment is het stellen van een vraag. Door het stellen van een vraag krijg je een idee wat er op Tessa geantwoord is: in de app zie je het antwoord terug.
  • Klik op de groene plusknop in het dagelijks overzicht en selecteer Vraag inplannen
  • Geef een titel op. Deze titel zie je terug in het dag-overzicht
  • Typ de gesloten vraag die Tessa moet stellen

• Let op! Tessa begrijpt alleen vragen waarop met ja of nee geantwoord kan worden
  • Kies een datum en tijdstip waarop Tessa de vraag moet uitspreken
  • Het tipmoment is nu ingepland. In het dag-overzicht kun je later terugzien wat er geantwoord is
[Image, Gesloten vragen]