Hoe plan ik een herinnering in?

Herinneringen zijn momenten waarop Tessa een gesproken suggestie of reminder voor een activiteit kan geven. Op deze manier ondersteunt Tessa bij de dag-structuur en zorgt ze voor activatie.
  • Klik op de groene plusknop in het dagelijks overzicht en selecteer Herinnering inplannen
  • Geef een titel op. Deze titel zie je terug in het dagelijks overzicht.
  • Typ de herinnering die Tessa moet uitspreken

• Let op! Tessa begint standaard met een begroeting en geeft aan hoe laat het is. Deze uitspreekopties kunt u zelf ook uitschakelen.
  • Kies een datum en tijdstip waarop Tessa de herinnering moet uitspreken
  • De herinnering is nu ingepland. Tessa spreekt de herinnering uit op het ingestelde moment

Let op! Wij raden het af om gevoelige informatie zoals bankgegevens of andere persoonlijke informatie op te nemen in Tessa‚Äôs gesproken berichten.

[Video, Herinnering inplannen v2.5.0]