Hoe wijzig ik mijn persoonsgegevens of wachtwoord?

Iedere gebruiker vult bij het aanmaken van een App-user account gegevens in, zoals naam, telefoonnummer en wachtwoord. Dit noemen wij het gebruikersprofiel. Als de App-user account is aangemaakt en gekoppeld aan een Tessa, dan kan de persoon na het inloggen via hamburger menu - Gebruikersbeheer persoonsgegevens of wachtwoord wijzigen.
De rol is de relatie van de app-user tot de eindgebruiker van de Tessa robot. De benaming van de rollen volgt de NEN7513.

Aanpassen van je gegevens of rol (relatie) als app-user

[Video: Gebruikersprofiel aanpassen, v2.8.5]

Wachtwoord wijzigen vanuit de App

[Video: Wachtwoord wijzigen vanuit de webapp, v2.8.5]