Hoe ontkoppel ik mijn account van een Tessa?

Uw account kan aan meerdere Tessa's gekoppeld zijn. U kunt ze daarna ook 1 voor 1 ontkoppelen van uw account om een actueel overzicht te bewaren. In dit artikel leggen we uit hoe u dat zelf vanuit de Tessa App kunt doen. Dit hangt ook af of u primary App-user van de Tessa bent of regular App-user. Als primary App-user heeft u meer rechten en zal bij het ontkoppelen daar rekening mee moeten houden.

U wilt als regular App-user uw account wilt ontkoppelen van Tessa?

1. Klik op het drop-down menu onder Dagelijks Overzicht (In dit voorbeeld is de App-user gekoppeld aan 2 Tessa's)
  2. Deze App-user kiest ervoor om zichzelf te ontkoppelen van de Tessa uit de Kalverstraat 8-7
  3. Klik op de naastgelegen 3 punten
  4. Selecteer Ontkoppelen
  5. In beeld verschijnt het pop-up scherm "Deze robot ontkoppelen"
  6. Klik ontkoppelen
Als u in het pop-up scherm de melding krijgt "Ontkoppelen van deze robot niet mogelijk" dan bent u de primary App-user van desbetreffende Tessa en zult u extra stap moeten doorlopen. Lees verderop in dit artikel hoe dit in z'n werk gaat.

[Video: Ontkoppel account als je zelf regular App-User bent in Tessa app v2.12.18]

U wilt als Primary App-user uw account wilt ontkoppelen van Tessa?

1. Als u tijdens het ontkoppelen in het pop-up scherm de melding krijgt "Ontkoppelen van deze robot niet mogelijk" klik dan op OK
  2. Ga naar het menu rechtsboven
  3. Kies Gebruikersbeheer
  4. Als er, zoals in dit voorbeeld, meerdere App-users gekoppeld zijn, maak dan 1 van de regular App-user de Primary App-user
  5. Na het invoeren van uw wachtwoord worden de Primary App-user rechten overgedragen aan de andere account
  6. Uw account is regular App-user van deze Tessa geworden
  7. Klik opnieuw op het drop-down menu onder Dagelijks Overzicht
  8. Klik op de naastgelegen 3 punten
  9. Selecteer Ontkoppelen
  10. In beeld verschijnt het pop-up scherm "Deze robot ontkoppelen"
  11. Klik ontkoppelen

[Video: Ontkoppel account als je zelf Primary App-User bent in Tessa app v2.12.18]