Hoe maak ik gebruik van ‘Generieke scripts’?

Het gebruik van 'Generieke scripts' is relatief eenvoudig. Dat werkt op dezelfde manier als wanneer u een ‘Nieuwe script’ aanmaakt, alleen nu is de script al helemaal voor u uitgewerkt.

Er zijn extra scripts bijgekomen. Van elk onderwerp is er een korte en lange versie geschreven.
(Verjaardag, Dierendag, Familie op bezoek, Glaasje water drinken, Gordijnen opendoen, Tandenpoetsen, Prinsjesdag). Wij zijn benieuwd welke versie voor u het nuttigst is. Heeft u nog een scenario waar u graag een script voor wilt hebben? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen via help@tinybots.nl

Zodra u een generieke script selecteert en op de knop ‘Volgende’ drukt, wordt de script geopend en kunt u gelijk lezen hoe de script is opgebouwd en indien gewenst kunt u aanpassingen maken (bijvoorbeeld om het script persoonlijker te maken).

Na selectie moet u de generieke script opslaan onder een nieuwe naam binnen de categorie van uw keuze.
[Video: Hoe start ik vanuit een generieke script v2.5.0]

Deze kunt u vervolgens bewerken op de gebruikelijke manier door uw persoonlijk opgeslagen versie van de script te selecteren en inplannen door op het knopje ‘Volgende’ te drukken. U komt in de scherm waar u de tijd en datum kan selecteren en indien gewenst deze taak laten herhalen.

[Video: Hoe kan ik een generiek script bewerken en inplannen v2.5.0]

In de nabije toekomst komen er meer scripts. Heeft u vragen, wensen of tips voor nieuwe ‘generieke scripts’. Laat het ons weten via help@tinybots.nl