Hoe maak ik gebruik van ‘Generieke scripts’?

Het gebruik van 'Generieke scripts' is relatief eenvoudig. Dat werkt op dezelfde manier als wanneer u een ‘Nieuwe script’ aanmaakt, alleen nu is de script al helemaal voor u uitgewerkt.

Vanaf mei 2023 zijn de 'Generieke scripts' voor u vernieuwd. In deze map zijn de meest voorkomende thuiszorg situaties omschreven waarbij Tessa kan ondersteunen.
Let op! Sommige scripts hebben invulblokken welke ingevuld moeten worden voordat het script wordt ingepland. Herkenbaar aan [dient nog ingevuld te worden].
Heeft u nog een scenario waar u graag een script voor wilt hebben? Dan kunt u ons mailen via feedback@tinybots.nl

Zodra u een generieke script selecteert en op de knop ‘Volgende’ drukt, wordt de script geopend en kunt u gelijk lezen hoe de script is opgebouwd en indien gewenst kunt u aanpassingen maken (bijvoorbeeld om het script persoonlijker te maken).

Na selectie moet u de generieke script opslaan onder een nieuwe naam binnen de categorie van uw keuze.

[Video: Hoe plan ik een Tinybots - generiek script in v.2.16.19]

Deze kunt u vervolgens bewerken op de gebruikelijke manier door uw persoonlijk opgeslagen versie van de script te selecteren en inplannen door op het knopje ‘Volgende’ te drukken. U komt in de scherm waar u de tijd en datum kan selecteren en indien gewenst deze taak laten herhalen.

[Video: Hoe bewerk ik een Tinybots - generiek script v.2.16.19]

Heeft u vragen, wensen of tips voor nieuwe ‘generieke scripts’. Laat het ons weten via feedback@tinybots.nl