Hoe kan ik een bericht na enkele minuten laten herhalen?

Het kan wenselijk zijn om een herinnering of vraag met een tussenpauze van enkele seconden/minuten meerdere keren te laten herhalen.

LET OP! Als er een slotje achter het bericht staat, dan is die al uitgevoerd en kan die niet meer gewijzigd worden. Ga dan naar de eerstvolgende datum waarop het bericht opnieuw wordt uitgevoerd (dit geldt alleen voor een geplande reeks). Er staan dan 3 puntjes achter het bericht. Volg dan de video instructie.

[Video: Herinnering laten herhalen v2.5.0]